Aviserne Skriver

Skrevet af

1 januar, 1970

Danmarks Biblioteksforening tilbyder hver uge korte resumeer af artikler fra landets aviser som har handlet om folkebiblioteker. Resumeerne udsendes i hovedreglen hver mandag eftermiddag på e-mail til alle som har tilmeldt sig listen "Aviserne Skriver".

AVS laves på baggrund af daglige mail-resumeer fra Infomedia. DB foretager ikke yderligere redigering af resumeerne af de enkelte artikler.

Under Generelt omtales typisk kun artikler som også kan læses online. Der henvises normalt ikke til online udgaver af artiklerne fra Jylland og Sjælland og øerne. 
I stedet angives konkret ved hver artikel hvor i de fysiske aviser de omtalte nyheder kan findes.

Aviserne Skriver medtager normalt kun artikler som handler om folkebiblioteker. Nyheder om arrangementer og personalia bringes normalt ikke.

Det er gratis at blive optaget på listen, og afmelding kan ske til enhver tid. Link til afmelding findes nederst i den ugentlige mail.

Tilmelding til Aviserne Skriver

Klimafolkemødet i Middelfart

Den 1. og 2. september mødes biblioteker og borgere til klimafolkemødet i Middelfart for at deltage i samtalesaloner og debatter. Bibliotekerne har et telt tæt på ...

Verdens Bedste Løsninger LIVE

Faglig festival om verdensmål – nu åben for tilmelding. Vi sætter de unge på verdensmålsdagsordenen.Hvem er de? Hvordan får vi fat i dem? Hvad siger de selv?For ...