Kulturens Plads på Folkemøde 2024

Kulturens stemme på Folkemødet bliver stærkere, når Dansk Kulturliv igen skaber Kulturens Plads som rammen om kulturdebatten på Folkemødet på Bornholm den 13. til 15. juni og i år i partnerskab med Applaus.

Sidste års store succes betyder, at der bliver gjort plads til endnu flere, når Folkehuset Absalon skaber fællesspisninger og andre aktiviteter på Kulturens Plads.

Herunder kan du se det fulde program for Kulturens Plads 2024.
Klik på dagsprogrammerne for at se en større udgave.

“Den 3 år gamle Kulturens Plads er nu vokset sig stor og er blevet en altomfavnende debatarena for kulturen og for de udfordringer i samfundet, hvor kulturen kan spille en aktiv og væsentlig rolle,” siger Dansk Kulturlivs bestyrelsesmedlem og ansvarlige for folkemødeaktiviteterne, Michel Steen-Hansen.

Med et bredt udvalg af debatter, samtaler, performances og aktiviteter på Kulturens Plads vil Dansk Kulturliv og Applaus sammen med kulturens mange aktører drøfte, hvilken rolle og indflydelse et rigt kulturliv har for individet og samfundet.

Foto: Thomas Evaldsen

”Vi glæder os til at byde velkommen til en bred vifte af organisationer, som også har lyst til at sætte kulturen på dagsordenen, og ser frem til spændende arrangementer, der viser kulturens mangfoldighed og betydning fra mange forskellige vinkler” siger direktør Lene Struck-Madsen fra Applaus.

Dansk Kulturliv og Applaus er partnere om Kulturens Plads, i samarbejde med Folkehuset Absalon som står for bar, fællesspisning og aftenunderholdning, samt forskellige indslag på pladsen.

For yderligere oplysninger om Kulturens Plads 2024, kontakt Amina Krohn Membar, administrator og projektleder i Applaus, på amina@applaus.nu og på tlf. 2639 1659.

Foto: Thomas Evaldsen