marts

Konference: Hva’ ska’ jeg med kommunen?

Tid: Tirsdag d. 24. marts, 2015. Fra kl. 9.30 til kl. 15.00.
Sted: MAGION Kultur- og Idrætscenter, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted.

Biblioteker og Borgerservicecentre i Billund, Skanderborg, Stevns, Nordfyn, Kerteminde, Vesthimmerland og Næstved Kommuner samt Danmarks Biblioteksforening og konsulentfirmaet Knudsen Syd har i 2 år arbejdet sammen om at finde nye måder at formidle de digitale services til unge mellem 15 og 25 år i forhold til deres aktuelle livssituation: Bolig, uddannelse, læringsforløb etc. Parterne har inddraget lokale unge i processerne, og inspireret hinanden, lært og udviklet undervejs i projektforløbet, som Kulturstyrelsen har støttet.

Samarbejdspartnere inviterer alle interesserede til en afsluttende konference, hvor vi giver forskellige bud på, hvad der skal til i arbejdet med formidling af digitale services til unge.

Medvirkende og oplægsholdere er bl.a. museumsinspektør Pauline Asingh, Moesgaard Museum v. Aarhus, spiludvikler og journalist Frederik Hansen, OK Monkey, Lasse Sjøbeck, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Østjylland samt projektledere og unge repræsentanter fra de involverede biblioteker og kommuner. Alle bidrager med konkrete tips og ideer til arbejdet.

Download rapporten

Se hele programmet