december

Branchemøde: Fremtidens Kulturliv

Hvad lærte kulturlivet egentlig af nedlukningen? Og hvilke nye initiativer har relevans og fremtidigt potentiale til at styrke kulturen?
Dansk Kulturliv og Wonderful Copenhagen inviterer centrale aktører fra kulturen og idrætten til branchemøde i anledning af årsskiftet på Langelinie Pavillonen i København, mandag den 13. december.

På tværs af det strategiske ledelsesniveau skal vi samles for at lære af den udvikling, der opstod under nedlukningen. Gennem diskussioner og erfaringsudveksling skal kulturlivet finde løsninger og initiativer til at styrke organisationer såvel som branchen i de kommende år. Og du og din viden skal naturligvis repræsenteres!

TILMELDING
Deltagelse i branchemødet er gratis (dog 500kr i no show fee).
Begrænset antal billetter – så tilmeld dig hellere i dag end i morgen.
Lokation: Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø Tid: Mandag den 13. december 2021 (kl. 13.00 – 22.00)

Nominer det nye initiativ, du synes fortjener kulturlivets GENSTARTS-PRIS
Kulturlivets GENSTARTS-PRIS uddeles mandag den 13. december 2021 på Langelinie Pavillonen i København. Prisen hylder nye initiativer, der er opstået under corona-nedlukningen, og som kan skaleres og bidrage til forretningsudvikling på tværs af dansk kulturliv.
Nominer jeres eget initiativ eller den aktør i det danske kulturliv, som du synes fortjener GENSTARTS-PRISEN for at have gentænkt og udviklet et initiativ under corona-nedlukningen, som har et relevant og fremtidigt potentiale.
Sidste frist for nominering er den 1. december 2021

13. december 2021
kl. 12:00 - 21:00