april

Digitale Biblioteksstrategier

Invitation til konferencen Digitale Biblioteksstrategier
24. april, kl. 9.30 – 16.00, Den Frie, Oslo Plads 1, København Ø

”I min bevidsthed er biblioteket mest nogen, der laver noget for børn og pensionister. Jeg kunne sagtens finde på at bruge det, hvis der var noget, der ramte mig, som jeg vidste, de havde – men det er ikke noget, der dukker op i mit nyhedsflow” (51-årig kvindelig ikke-bruger)

Tænketanken inviterer til lanceringskonference den 24. april i anledning af rapporten: ’Digitale Biblioteksstrategier’. Rapporten er en undersøgelse af danskernes digitale biblioteksvaner og brug: Hvad udfordrer og hvad understøtter de digitale tilbud i det lokale? Rapporten giver både indblik i tidens digitale tendenser og skal fungere som værktøj for bibliotekerne til at udvikle den digitale kurs.

Rapporten præsenteres, og kultureksperter og digitale aktører giver deres syn på fremtidige udviklingsområder og tendenser. Læs mere om dagens opbygning, samt hvilke oplægsholdere der kommer.

Så kom og deltag i en inspirerende og fagligt udfordrende konference om bibliotekernes fremtidige digitale strategier. Rapport uddeles på dagen. 

TILMELDING & PRIS

Konferencen er for chefer, ledere, udviklingsmedarbejdere & andre interesserede i den digitale udvikling.

Prisen er 650,- kr. eks. moms for medlemmer af Tænketanken.
Prisen er 300,- kr eks. moms for studerende.
Prisen er 950,- kr. eks. moms for ikke-medlemmer.

Tilmelding er afsluttet.

24. april 2017
kl. 07:30 - 14:00