december

Konference: Børn og unge skal have endnu bedre digitale oplevelser

Slots- og Kulturstyrelsen og Det Danske Filminstitut afholder i fællesskab en konference, der skal inspirere biblioteker og museer til at bringe de nye digitale muligheder konstruktivt og effektivt i spil i formidlingen til børn og unge. Konferencen er bygget op om introducerende oplæg med kritisk kant, best practice-eksempler og fælles debat.

Kulturministeren åbner konferencen
Kulturminister Mette Bock vil blandt andet give sit perspektiv på emnet, når hun holder åbningstale på konferencen. Det sker i forlængelse af, at Kulturministeriet netop har undersøgt befolkningens ønsker til fremtidens danske medieindhold i forbindelse med undersøgelsen ”Antennerne Ude”, som blandt andet viser, at der generationerne imellem er store forskelle i behov, ønsker og brugen af medier.

Børn og unge er repræsenteret
Børn og unge har også en stemme på konferencen. Den populære 19-årige youtuber Rasmus Brohave vil fortælle, hvordan man kan nå ud til de unge på de platforme, hvor de befinder sig. Og en gruppe børn og unge har lavet en film på deres mobiler, som en del af et workshop-forløb, hvor de interviewer deres jævnaldrende om deres syn på kulturinstitutioner og den formidling, der retter sig mod børn og unge.
Konferencen finder sted onsdag den 6. december 2017 kl. 10.00-16.00 i Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K.

Program og tilmelding

6. december 2017
kl. 09:00 - 15:00