maj

Netværksdag om biblioteker som rum for samtale og debat

Landets biblioteker har en vigtig rolle, når samtalen falder på begrebet demokrati, men hvordan arbejder bibliotekerne med demokrati, og hvad tænker borgerne om den demokratiske dannelse? 

Sidste år påbegyndte Aarhus Bibliotekerne en demokratidag, som er tiltænkt at gå på turné rundt hos landets folkebiblioteker. Aalborg Bibliotekerne har fået den store ære at overtage stafetten og byder derfor velkommen til demokratidag i foråret 2024.

Med afsæt i temaet ”Demokrati på bibliotekerne” inviteres alle interesserede til inspiration og deling af demokratiarbejde på biblioteker og andre institutioner og organisationer.

Som altid vil vi meget gerne modtage input fra jer fx initiativer, som I har søsat, erfaringer med demokratiarbejde, ideer til kommende indsatser eller nye strømninger, som I har lyst til at undersøge i fællesskab.

Har I input til temaer under dagens overskrift, som I ønsker at få belyst på dagen, så send meget gerne jeres input til os.

Vi er desuden også meget interesseret i at høre fra jer, hvis I som bibliotek, har lyst til at arrangere næste netværksdag om demokrati.

Tilmelding til dagen samt input til både oplæg og temaer sker ved bestilling af billet. Deltagelse koster 250 kr. pr. person og opkræves via EAN nr. Prisen dækker forplejning, som morgenmad og frokost. Sidste mulighed for tilmelding er den 15. maj. 

Følg med HER på tilmeldingssiden, hvor programmet løbende opdateres.

Tilmelding sker via NemTilmeld: TILMELDING. 

Vi glæder os meget til at se jer!

29. maj 2024
kl. 09:30 - 15:00

Lokation
Aalborg
Køb billet