april

Ordkraft

Ordkraft er Nordjyllands ord- og litteraturfestival.

Som festival er det vores erklærede mål at give liv til det frie ord og rum til litteratur med  sjæl, ånd og vid

Hen over tre dage i april lyser vi foråret op med et program, der bringer dig i kontakt med nutidens forfattere og udfordrer dig på opfattelsen af ord og litteratur. Festivalens tre dage er sammensat med blik for hele aldersspektret og med et markant sats på at bringe litteraturen sammen og i spil med debat, samfund og andre kunstarter.

Oplev alt fra forfattersamtaler, koncerter og debat til podcastskulturpriser, performances og award shows. Ordkrafts egen uafhængige, aktivistiske Generatorscene er desuden garant for koncepter med skæve vinkler og eksperimenter med bølget kant. 

Rammen for hele festivalen er det nedlagte kraftværk, Nordkraft, der som kulturhus byder på et unikt udfalds- og udfoldelsesrum i smukke, rå turbinehaller og på talrige scener.

Ordkraft skabes i samarbejde med regionens biblioteker og kulturlag, drives af ildsjæle; og har blik for sin egen rolle i det kulturelle vækstlag. Læs mere om dette arbejde, vores skriveskole og festivalens mange forgreninger, her på denne side.

Læs mere.

04.-06. april 2024
kl. 09:00 - 16:00

Arrangør
Ordkraft
Lokation
Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg
Køb billet