april

Sådan styrer techgiganterne din adgang til viden på nettet

Igen i år er Danmarks Biblioteksforening medarrangør af en konference om digital informationssøgning: ‘Sådan styrer techgiganterne og kunstig intelligens din adgang til viden på nettet’.

Ifølge en ny undersøgelse fra Center for Sociale Medier, Tech og Demokrati, er knap to ud af tre danskere bekymrede for mis- og desinformation og for, om algoritmerne giver os et skævt billede af aktuelle begivenheder. Men hvordan fungerer søgemaskinerne? Hvad kan man selv gøre for at finde frem til troværdig viden? Og hvor er der brug for, at samfundet sætter nogle rammer og sikrer fri og uhindret adgang til viden?

Deltag i konferencen og forstå forandringerne, og hvordan man får adgang til viden i en fremtid, hvor algoritmer og kunstig intelligens bliver endnu mere styrende for, hvad vi kan finde på nettet.

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem Lex – Danmarks nationalleksikon, Danske Universiteter, Danske Professionshøjskoler, Danske Gymnasier og Danmarks Biblioteksforening og finder sted onsdag den 3. april kl. 15.00-17.30 på Københavns Universitet i Chr. Hansen Auditoriet, Bartholinsgade 4A, 1356 København.

Klik her for at læse mere om konferencen, det foreløbige program og for at tilmelde dig.

3. april 2024
kl. 15:00 - 17:30

Lokation
Københavns Universitet i Chr. Hansen Auditoriet, Bartholinsgade 4A, 1356 København
Køb billet
Læs mere og tilmeld dig
Køb billet