januar

Webinar: Verdensmål og Design Thinking med et bæredygtigt lag

Bliv klogere på hvordan du tænker bæredygtighed ind i din designudvikling og hør om det nye værktøj Design Quest. Webinaret er møde 2 ud af 3 webinarer i januar om verdensmål.

3 korte om verdensmål inviterer til et spændende webinar om Design Thinking med et bæredygtigt lag.

Design Thinking er et godt værktøj, når biblioteker skal arbejde med verdensmålene sammen med borgerne. I forhold til den traditionelle tilgang til designprocesser, er der dog brug for at tilføje et nyt lag for at sætte fokus på bæredygtighed undervejs i processen.

Deltag på webinaret og lær mere om det nye værktøj, der er blevet udviklet til det: Design Quest. Derudover vil der være eksempler fra Sammen om Verdensmål-projektet, hvor en række biblioteker har brugt Design Thinking til at engagere borgerne i arbejdet med verdensmålene. Webinaret giver dig både konkrete værktøjer og ideer til, hvordan du kommer i gang med Verdensmålene – sammen med borgerne!

Om oplægsholderne: Helene Bruhn Schvartzman, konsulent Aarhus Bibliotekerne og Sidsel Bech-Petersen, Leder af Projektudvikling og brugerinddragelse ved Aarhus Bibliotekerne

I løbet af januar inviterer Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt ”Sammen om verdensmål – på biblioteket” til tre korte morgenwebinarer om verdensmål.

Alle webinarer er gratis og åbent for alle biblioteksansatte, og du kan tilmelde dig alle tre webinarer eller nøjes med et enkelt eller to.

Målgruppe: Alle biblioteksansatte.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt Sammen om verdensmål – på biblioteket.

Mødelink til Zoom sendes forud for mødet.

Tilmelding

18. januar 2022
kl. 08:00 - 09:30