januar

Webinar: Verdensmål og lokalt engagement. Kan målene samle os på tværs af alder?

Få indblik i hvordan FN-byens skoletjeneste underviser i verdensmål og engagerer de unge med fokus på lokalsamfundet. Hør om samarbejdet mellem Herning Bibliotekerne og FN-byen og få ideer til, hvordan du kan bygge bro på tværs af alder. Webinaret er møde 3 ud af 3 webinarer i januar om verdensmål.

Hør om, hvordan FN-byen’s skoletjeneste YOUNG engagerer ungemålgruppen i Verdensmålene – også med et lokalt udgangspunkt, når de underviser skoleklasser i både indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Få indblik i, hvordan man skaber meningsfuld undervisning, der giver børn og unge mod på at handle på Verdensmålene, og få indblik i hvordan bibliotekerne kan samarbejde med FN-byen i København, når Herning Bibliotekerne fortæller om deres erfaringer med at skabe et børnefolkemøde om FN’s verdensmål

Undervejs i oplægget vil de to oplægsholdere også pege på områder inden for Verdensmålene, der måske kan bygge bro mellem generationer/ung-og-gammel.

Om oplægsholderne:

  • Anna Constance Henriksen-Liang, Kommunikation og undervisning i FN Byens skoletjeneste, YOUNG 
  • Nicole Rasmussen, Kommunikation og undervisning i FN Byens skoletjeneste, YOUNG
  • Pia Damsgaard, Herning Bibliotekerne

I løbet af januar inviterer Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt ”Sammen om verdensmål – på biblioteket” til tre korte morgenwebinarer om verdensmål.

Alle webinarer er gratis og åbent for alle biblioteksansatte, og du kan tilmelde dig alle tre webinarer eller nøjes med et enkelt eller to.

Målgruppe: Alle biblioteksansatte.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt Sammen om verdensmål – på biblioteket.

Mødelink til Zoom sendes forud for mødet.

Tilmelding

24. januar 2022
kl. 08:00 - 09:15