Danmarks Biblioteker ser igen frem til at møde læserne på Bogforum 2020

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

25 juni, 2020

Afbud fra en række store forlag får ikke Danmarks Biblioteker til at holde sig væk fra årets Bogforum 2020, når bare det planlægges sundhedsmæssigt forsvarligt.
”For de danske biblioteker – og for bestyrelsen i Danmarks Biblioteksforening – er sagen klar: Bogforum er en af årets helt store litterære begivenheder, hvor vi har mulighed for at møde læsere og andre interesserede i en helt særlig ramme.
Om der er 15- eller 30.000 deltagere, betyder ikke det store for os. Deltagerne er der af sand interesse for bøger og litteratur, og muligheden for at møde dem, fravælger de danske biblioteker ikke” siger formand for Danmarks Biblioteksforening og kulturudvalgsformand i Aarhus Steen Bording Andersen (A).

Ligesom mange andre deltagere på Bogforum, har Danmarks Biblioteker tillid til, at Bogforum og Bella Center kan afvikle eventen på en forsvarlig måde, der lever op til alle de hensyn og retningslinjer, som Covid-19 foreskriver.

”Skulle Bogforum mod forventning blive aflyst, har vi naturligvis en ny situation, og så må vi i gang med at planlægge andre veje at komme i kontakt med det bogelskerne publikum på. Men det er jeg også sikker på, at der vil være masser af samarbejdspartnere der vil være med til, og kriser som Corona betyder jo også ofte, at nye samarbejder og tiltag opstår.
Og så er der jo over 400 biblioteker, som hver dag skaber deres eget lokale forum for bøger, hvor der kommer over 35 mio. besøgende hvert år. Men her og nu er al fokus altså rettet mod planlægningen af Danmarks Bibliotekers deltagelse på Bogforum 2020” slutter Steen Bording Andersen.

Bibliotekerne på Bogforum 2021

Bogelskernes mekka og tre dages bogfest nærmer sig.Mød bibliotekerne på den store stand “Danmarks Biblioteker” C3-003A, fra fredag den 5. til søndag den 7. ...

Bibliotekerne på Bogforum 2019

Bogforum 2019 Bogelskernes mekka og tre dages bogfest nærmer sig. Mød bibliotekerne på den store stand “Danmarks Biblioteker” C3-003A, fra fredag den 15. til ...