Glædelig jul og godt nytår

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

22 december, 2016

Kære venner og gode samarbejdspartnere
Inden vi lader julen overmande os helt, vil vi fra DB ønske en glædelig jul og et godt nytår.

Digitale forhåbninger
Nu hvor året går på hæld, glæder jeg mig over EU-domstolens dom, som sidestiller fysiske bøger med e-bøger. Mit ønske for det nye år er, at afgørelsen vil smitte af på de danske forhandlinger mellem forlag og biblioteker, for biblioteket handler om at sikre borgernes adgang til oplysning, læring og kulturel aktivitet.
Det har jeg uddybet i min seneste leder i Danmarks Biblioteker.

Årets vigtigste Biblioteksevent: Bibliotekspolitisk Topmøde 2017
I starten af det nye år åbner vi for tilmeldingen til DBs Bibliotekspolitiske Topmøde 2017, som Slagelse kommune er vært for. Den 30. og 31. marts lægger Comwell Korsør rammer til Topmødet – årets største bibliotekspolitiske event, hvor politikere og fagfolk mødes. Vi håber at se dig og dine kollegaer, nye som gamle, på Topmødet.
Se hvad der venter jer.

Med ønsket om at vi i fællesskab styrker biblioteket, dannelsen og deltagelsen ønsker jeg en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

De bedste hilsner
Steen B. Andersen, formand

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...