Glædelig jul og godt nytår

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

22 december, 2016

Kære venner og gode samarbejdspartnere
Inden vi lader julen overmande os helt, vil vi fra DB ønske en glædelig jul og et godt nytår.

Digitale forhåbninger
Nu hvor året går på hæld, glæder jeg mig over EU-domstolens dom, som sidestiller fysiske bøger med e-bøger. Mit ønske for det nye år er, at afgørelsen vil smitte af på de danske forhandlinger mellem forlag og biblioteker, for biblioteket handler om at sikre borgernes adgang til oplysning, læring og kulturel aktivitet.
Det har jeg uddybet i min seneste leder i Danmarks Biblioteker.

Årets vigtigste Biblioteksevent: Bibliotekspolitisk Topmøde 2017
I starten af det nye år åbner vi for tilmeldingen til DBs Bibliotekspolitiske Topmøde 2017, som Slagelse kommune er vært for. Den 30. og 31. marts lægger Comwell Korsør rammer til Topmødet – årets største bibliotekspolitiske event, hvor politikere og fagfolk mødes. Vi håber at se dig og dine kollegaer, nye som gamle, på Topmødet.
Se hvad der venter jer.

Med ønsket om at vi i fællesskab styrker biblioteket, dannelsen og deltagelsen ønsker jeg en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

De bedste hilsner
Steen B. Andersen, formand

Klimafolkemødet i Middelfart

samarbejdspartnere og en masse borgere om, hvordan vi i fællesskab kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Du finder os på KulturØpladsen tæt på fællesscenen. Se ...

Verdens Bedste Løsninger LIVE

Faglig festival om verdensmål – nu åben for tilmelding. Vi sætter de unge på verdensmålsdagsordenen.Hvem er de? Hvordan får vi fat i dem? Hvad siger de selv?For ...