Klimafolkemødet 2023 i Middelfart

Skrevet af

22. august, 2023

NÅR KULTUR OG FÆLLESSKABER VISER VEJ TIL HÅB OG HANDLING

Igen i år er bibliotekerne på banen på Klimafolkemødet i Middelfart fra den 31. august til den 2. september.

Litteraturevents, debatter og en masse handlinger indtager Turkis Scene og byder bl.a. på kreative workshops med unge og erfarne tøjaktivister som ikke bare snakker, men tager kampen op mod modebranchens fast-fashion.

Både torsdag og fredag debatterer vi kulturens og fællesskabernes betydning for den bæredygtige omstilling kl. 11:10 – altså lige efter vi har sunget Danmarks nye klimasang.

Du kan også lave dit helt eget tryk, når vi sætter spotlight på collografi, som er grafikkens supernova inden for bæredygtighed. Programmet byder desuden på forfattersamtaler med Carsten Jensen, Kim Blæsbjerg, Villads Andersen og oplæsning af Havbrevene ved Siri Ranva Hjelm Jacobsen.

Fredag runder vi af med bajere og aggressivt broderi i fint selskab med tekstildesigner Jane Ingerslev, som hjælper os med at brodere vrede og håbefulde klimastatements.

Det bliver sjovt og fyldt med handlinger, som giver håb og handlemod!

Se det fulde program for Turkis Scene på https://lnkd.in/e9gxecVh

Se hvordan du kan deltage i bibliotekernes telt og aktiviteter.

Bibliotekerne på Klimafolkemødet 2022 – hvorfor blander de sig?

Bibliotekerne åbningsdebat på KLIMAFOLKEMØDET i Middelfart har fokus på bibliotekernes rolle i den grønne omstilling og ikke mindst at skabe en folkeligt engagement. ...

Klimafolkemødet i Middelfart 2022

Årets Klimafolkemøde i Middelfart byder på mange spændende debatter om kultur og bibliotekernes rolle i den bæredygtige omstilling. Danmarks Biblioteksforening blander sig ...