november

Kend dit publikum – introduktion til publikumsudvikling

PUBLIKUMSUDVIKLING I FREMTIDENS BIBLIOTEKER v. applaus – et inspirationsforløb til dig, der arbejder med publikumsudvikling i praksis

Publikumsudvikling i en tid med opmærksomhedsøkonomi, digitalisering og kulturelt demokrati handler om at involvere dem, det involverer. Men involvering betyder noget forskelligt for forskellige mennesker, og derfor må du gå på opdagelse i, hvad der betyder noget for det publikum, du gerne vil nå.

Publikumsudvikling henviser til forskellige måder, hvorpå man kan arbejde med sit eksisterende eller potentielle publikum. Fra markedsførings- og kommunikationsindsatser, formidlingsinitiativer til programmering, vidensindsamling og borgerinddragelse. For at øge sandsynligheden for at det lykkes, skal arbejdet med publikumsudvikling være systematisk og metodisk klart, strategisk og organisatorisk forankret, og det skal være baseret på reviderbare videnformer og forankret i klare målsætninger.

Derfor stiller vi i Tænketanken Fremtidens Biblioteker i forbindelse med segmenteringsundersøgelsen 2023 skarpt på, hvorfor et øget kendskab til ens brugergrupper er essentielt, og hvordan man arbejder med at forankre den viden til glæde for sit publikum. Forløbet er tilrettelagt sådan, at du får lejlighed til at arbejde med et konkret publikumsudviklingsprojekt på dit bibliotek.

Læs mere på https://danmarksbiblioteksforening.nemtilmeld.dk/10/

22. november 2023
kl. 10:00 - 12:00

Køb billet