Covid-19 lukker bibliotekerne i syv nordjyske kommuner

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

5 november, 2020

Som det fremgik af udmeldingerne på regeringens pressemøde til aften den 5. november, iværksættes en række lokale restriktioner og tiltag med henblik på at reducere covid-19 smitteudviklingen i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommuner.

Alle indendørs og udendørs kulturinstitutioner, herunder museer, teatre, biografer, biblioteker (med undtagelse af ind- og udlån for forsknings- og undervisningsbrug), aftenskoler, daghøjskoler, Folkeuniversitetet, musik- og kulturskoler mv. lukkes ned for offentlig adgang fra 9. november til 3. december.
Det samme gælder øvrige lokaler, hvor der udøves kulturaktiviteter.

Læs mere om de nye tiltag til håndtering af COVID-19 og smitteforebyggelse på Sundheds- og Ældreministeriets hjemmeside.

En recession vil ramme kulturlivet hårdt ovenpå corona

Indtil videre kan man ikke se en stor tilbagegang i kulturforbrug, men det kan blive dér og i detailhandlen, at en kommende recession for alvor rammer. ...

Samtlige coronarestriktioner ophører fra 1. februar 2022

Epidemikommissionen har vurderet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom. Dermed ophører samtlige coronarestriktioner på Kulturministeriets ...