Annette Wolgenhagen Godt

Annette Wolgenhagen Godt, faglig næstformand i Danmarks Biblioteksforening

Faglig næstformand i Danmarks Biblioteksforening siden april 2022.

Annette Wolgenhagen Godt har været ansat på Allerød Bibliotekerne siden december 2011, først som souschef og siden oktober 2014 som bibliotekschef. Hun var desuden allerede medlem af Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg.

”Retten til fri og lige adgang til information og viden kommer ikke af sig selv, det er noget vi skal værne om. Det gør bibliotekspersonaler og lokalpolitikere hver eneste dag, men vi må anerkende at både nationale og internationale regler, lovgivning og ikke mindst hele den digitale udvikling får større og større indvirkning på hverdagen. Hvordan sikrer vi retten til at give adgang til litteraturen når den bliver digital? Hvem ejer information ? Og mange andre store spørgsmål skal stilles og det kan og gør Danmarks Biblioteksforening.

Foreningens arbejde har derfor kæmpe betydning for at hver enkelt kommune kan sikre det allerbedste bibliotekstilbud, og derved en afgørende adgang til viden og kultur. Vi må aldrig glemme at en demokratisk stemme er en oplyst stemme.”

Faglig næstformand Annette Wolgenhagen Godt
Tlf. 2135 1244 | E-mail | Pressefotos