20. juni 2015 indvies DOKK1 i Aarhus

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

19 juni, 2015

Lørdag den 20. juni 2015 indvies det store prestigebyggeri DOKK1 på havnen i Aarhus, og borgerne i Aarhus – og alle andre besøgende – vil fra den 20. til 26. juni kunne tage del i et omfattende åbningsprogram.

Lørdag den 20. juni kl. 11.00 ankommer Hendes Majestæt Dronning Margrethe II til DOKK1og får en rundvisning.
Fra kl. 11:30 indvies Dokk1 ved toppen af Rampen inde i huset

  • Tale ved borgmester Jacob Bundsgaard
  • Tale ved adm. direktør i Realdania, Jesper Nygård
  • Tale ved rådmand Kristian Würtz
  • Tale ved rådmand Rabih Azad-Ahmad

"Et stort og dyrt byggeprojekt som Dokk1 er naturligvis resultat af en lang række politiske processer og beslutninger i Aarhus Byråd, men hvad færre måske er opmærksomme på er, at Dokk1’s indhold og profil også er et resultat af politiske processer for biblioteksområdet, som byrådet har deltaget i og truffet beslutninger ud fra."
Sådan skriver forvaltningschef for borgerservice og biblioteker i Aarhus, Rolf Hapel, i Danmarks Biblioteker om processen frem mod DOKK1.

Få et sneak peak på det flotte byggeri i videoen herunder

Et stort tillykke til Aarhus med DOKK1!

Klimafolkemødet i Middelfart

samarbejdspartnere og en masse borgere om, hvordan vi i fællesskab kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Du finder os på KulturØpladsen tæt på fællesscenen. Se ...

Verdens Bedste Løsninger LIVE

Faglig festival om verdensmål – nu åben for tilmelding. Vi sætter de unge på verdensmålsdagsordenen.Hvem er de? Hvordan får vi fat i dem? Hvad siger de selv?For ...