20. juni 2015 indvies DOKK1 i Aarhus

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

19 juni, 2015

Lørdag den 20. juni 2015 indvies det store prestigebyggeri DOKK1 på havnen i Aarhus, og borgerne i Aarhus – og alle andre besøgende – vil fra den 20. til 26. juni kunne tage del i et omfattende åbningsprogram.

Lørdag den 20. juni kl. 11.00 ankommer Hendes Majestæt Dronning Margrethe II til DOKK1og får en rundvisning.
Fra kl. 11:30 indvies Dokk1 ved toppen af Rampen inde i huset

  • Tale ved borgmester Jacob Bundsgaard
  • Tale ved adm. direktør i Realdania, Jesper Nygård
  • Tale ved rådmand Kristian Würtz
  • Tale ved rådmand Rabih Azad-Ahmad

"Et stort og dyrt byggeprojekt som Dokk1 er naturligvis resultat af en lang række politiske processer og beslutninger i Aarhus Byråd, men hvad færre måske er opmærksomme på er, at Dokk1’s indhold og profil også er et resultat af politiske processer for biblioteksområdet, som byrådet har deltaget i og truffet beslutninger ud fra."
Sådan skriver forvaltningschef for borgerservice og biblioteker i Aarhus, Rolf Hapel, i Danmarks Biblioteker om processen frem mod DOKK1.

Få et sneak peak på det flotte byggeri i videoen herunder

Et stort tillykke til Aarhus med DOKK1!

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...