KI urafstemning siger ja til DM-fusion

Tine Segel, fmd. Forbundet Kultur og Information (KI). Foto: Jakob Boserup.

Skrevet af

Hellen Niegaard

17 april, 2023
Download hele magasinet som pdf:

I alt 57,14% af medlemmerne i Forbundet Kultur og Information valgte at stemme. Hele 94,35% stemmer var for at fusionere med DM (Dansk Magisterforening til 2020) og kun 5,65% mod.

– Der har altid været et højt medlemsengagement i KI. Det håber jeg, at medlemmerne tager med videre i DM ved at danne netværk, deltage i arrangementer og i det hele taget bruge de mange muligheder, der er, for at dyrke sin faglighed i DM i et endnu større fællesskab, opfordrer KI-formand Tine Segel.

Ud over Tine Segel er hovedbestyrelsesmedlemmerne Pia Nyberg og Johanne Pasgaard også udpeget til bestyrelsen i DM Kultur og Medier. Nikoline Dohm Lauridsen og Tine Weirsøe er udpeget som medlemmer af søjleudvalget for data, digitalisering og informatik.

Fusionen træder i kraft 1. november.

Regeringen er i arbejdstøjet… holder løfterne?

Trods kun relativt få måneder bag sig kan ingen sige, at regeringen ikke er trukket i arbejdstøjet, som lovet ved tiltrædelsen i december 2022. En del meningsdannere og andre ...

Paw Østergaard Jense, formand for Danmarks Biblioteksforening, 2022 -

Kære kulturminister, tillykke med jobbet

LEDER Der er megen ære i at være minister for kultur. Jakob; du har været ude og titulere dig selv som minister for demokrati og dannelse. Det er stærkt og det forpligter. ...