DigitalDK

Vellykket digitalisering forudsætter dannelse

7. maj 2014
Det skal sikres, at kommunikationen mellem borger og det offentlige kan følge med i et mere og mere digitaliseret samfund.
DBs formand Steen B. Andersen i JP
Bibliotekerne – den menneskelige indgang til den offentlige sektor

25. april 2014
I forlængelse af Digitaliseringskonferencen den 24. april 2014 blev DBs formand Steen B. Andersen interviewet af TV2 Lorry. Se indslaget fra TV2 Lorry 
(knap 13 minutter inde i udsendelsen)
Digitaliseringen er det største dannelses- projekt i nyere tid

24. april 2014
Se oplæg og video fra DBs store digitaliseringskonference den 24. april 2014 på Vartov i København, hvor Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager var en af oplægsholderne.
Hvor skal de der farer vild i den digitale jungle gå hen?

23. april 2014
Sidste år var der ½ mio. mennesker der henvendte sig på bibliotekerne for at få hjælp til digital selvbetjening. Sidste år mærkede bibliotekerne klart presset, da virksomhederne skulle til at bruge digital post.
Borgerne har brug for hjælp til digital kommunikation

10. april 2014
Digitaliseringskonference den 24. april sætter spot på alle de borgere, som ikke synes digital kontakt med det offentlige er NEM, bl.a. kommer Økonomi og indenrigsminister Margrethe Vestager med sit bud på, hvordan vi får alle med i Det digitale Danmark.
En halv million danskere har bedt om hjælp til digital kommunikation

7. april 2014
Behovet for IT-hjælp til borgerne bliver ikke mindre, når alle privatpersoner fra 2015 skal have en digital postkasse for at kommunikere med det offentlige. En undersøgelse fra DB viser nemlig, at både unge og ældre har brug for hjælp til at komme i digital kontakt med myndigheder og virksomheder.