Invitation til DB årsmøde 2013

 
Kære Folketingsmedlem

Danmarks Biblioteksforening inviterer dig hermed til at deltage på foreningens årsmøde, som er mødestedet for kulturpolitikere og kulturfolk den 13. og 14. marts 2013 i Bella Centret i København.

Hent inspiration, konkrete ideer og deltag i debatten på årsmødet i København, hvor flere end 400 kulturpolitikere, bibliotekschefer, fagfolk og mange andre mødes for at sætte den biblioteks- og kulturpolitiske dagsorden i det digitale Danmark.

På årets største bibliotekspolitiske konference, ser vi nærmere på og diskuterer bibliotekets rolle i overgangen til en stadig mere digital virkelighed. Hvilke opgaver skal biblioteket løse fremover, og hvordan defineres bibliotekets nye position i et samfund, hvor strømmen af adgangen til viden og information bliver stadig større?
Vi ser også nærmere på fordele og ulemper ved et muligt fremtidigt samarbejde mellem folke- og skolebiblioteker.

Vi håber du har lyst og mulighed for at deltage i hele eller dele af årsmødetprogrammet, herunder festen onsdag aften den 13. marts, hvor bl.a. en af landets store litterære priser "Læsernes bogpris", som Danmarks Biblioteksforening og Berlingske står bag, uddeles for 10. gang

Tilmeld dig hele eller dele af programmet ved at følge linket herunder.

På gensyn til Danmarks Biblioteksforenings årsmøde 2013!

» Tilmelding