Mød jeres kunder på DBs Årsmøde 2012

Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne. Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. På årsmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til generalforsamling, faglige arrangementer og festligt samvær. Se programmet for årsmødet.

Udover årsmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.

Udstillingerne placeres i foyeren, hvor der også vil være kaffe/te og frokostpauser.

Se oversigt og priser på ledige stande på www.db.dk/stande2012. Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er inkl. forplejning for to personer torsdag og fredag.
Leje af en stand inkluderer en opbygget stand, 920 Watt strømtilslutning og 25 Watt belysning pr. m2, adgang til bredbånd, to spots og frise til påtryk af firmaets navn, monteret øverst på standens front.

Bestilling af tryk og logo til friser, samt yderligere bestillinger herunder evt. leje af tæpper, borde og stole, AV-udstyr eller aftaler om flere installationer skal ske på www.messeteknik.dk hvor der er oprettet et link til messen i Arena Nord.
Yderligere spørgsmål besvares ved direkte henvendelse til Compass Messer på telefon 73 36 40 24.

Er I interesserede i at leje en eller flere stande, så kontakt Danmarks Biblioteksforening på db@db.dk med besked om hvilken stand I ønsker. Standene tildeles i den rækkefølge bestillingerne modtages.

 
På gensyn til Årsmøde 2012 i Frederikshavn
Danmarks Biblioteksforening