Alsidig og skarp projektleder søges

Skrevet af

1 januar, 1970

Projektleder til ambitiøs Tænketank
Tænketanken Fremtidens Biblioteker søger alsidig og skarp projektleder, der kan træde ind og styre, kommunikere og administrere en række projekter i Tænketanken Fremtidens Biblioteker.
Der er tale om klassisk projektledelse fra A-Z af flere projekter.

Om jobbet
I de næste 14 måneder skal du bl.a. styre vores store projekt om bibliotekers betydning på ensomhed blandt ældre, og være involveret i en række andre projekter, vi laver sammen med eller for vores samarbejdspartnere. Du skal være den, der holder fokus, sikrer fremdrift, laver projektadministration og håndterer samarbejdet med projekternes mange interessenter. Du får god mulighed for at præge både indhold og udvikling og være med til at forme nye projekter.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du bliver ansat i en projektansættelse på 14 måneder. Der er mulighed for forlængelse, afhængigt af hvor mange nye projekter, vi får i hus. Jo før, du kan starte jo bedre.

Du bliver en fast del af en lille dynamisk arbejdsplads sammen med lederen, studenter og tilknyttede konsulter, som har til huse hos Danmarks Biblioteksforening på Vartov, centralt i København.

Om dig
Du har en akademisk uddannelse, og du skal have lyst at arbejde med højaktuelle emner i spændingsfeltet mellem kultur, biblioteker, teknologi og deres effekt på borger og samfund. 

Du har nogle års praktisk erfaring med projektledelse og -kommunikation og præsentation af resultater.
Du behøver ikke at have kendskab til biblioteker, men gerne lyst og interesse i bibliotekers samfundsmæssige udvikling og betydning.

Som Tænketankens nye projektleder skal du:

  • Arbejde systematisk og være en god afslutter
  • Have projektledelsesværktøjer inde under huden og indsigter i projektfaser
  • Arbejde med motivation i alle projektfaser og kunne involvere relevante ressourcer løbende
  • Kommunikere klart og koncist både internt, eksternt og have mod på at sælge historien
  • Forme en ny stilling i en travl organisation

Om Tænketanken Fremtidens Biblioteker
Tænketanken arbejder for at genere ny viden og debat om bibliotekernes rolle og betydning i samfundet – både fagligt og politisk. Se mere på www.fremtidensbiblioteker.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 16. august, og vi holder ansættelsessamtaler 22. og 23. august på Vartov i København.
Send din ansøgning og CV til Lotte Hviid Dhyrbye, lhd@fremtidensbiblioteker.dk.

Spørgsmål kan rettes til Lotte Hviid Dhyrbye, leder af Tænketanken Fremtidens Biblioteker, på tlf.: 2763 1494 (træffes ikke mellem den 8. Juli – 27. Juli) eller Michel Steen-Hansen, direktør for Danmarks Biblioteksforening på tlf.: 4030 5230

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...