Ordet Fanger

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

12 december, 2012

Læs opfordringen til at deltage i Ordet Fanger 2013

Bag "Ordet Fanger" står en gruppe af private og offentlige personer, der i det daglige beskæftiger sig med læsning og læring under en eller anden form. De har skabt et netværk af biblioteker, forlag skolebiblioteker, forfattere, forskere, skolelærere, boghandler, videncentre og dagligvarehandel, og målet er at skabe den største og stærkeste indsats for læsning i danmarkshistorien.
Se den lange liste af partnere i projektet.

Gennem tre år, fra maj 2011 til maj 2014, vil skoler, daginstitutioner, biblioteker, forlag, butikker, etc., over hele landet, være en del af Ordet Fanger. Det gør Ordet Fanger til Danmarks største læseprojekt nogensinde. Udover alle samarbejdspartnerne, vil en lang række kendte og ukendte danskere, bakke op om projektet.

Det sker gennem en lang række tiltag og events. Det kan være alt fra en læsekonkurrence på det lokale bibliotek, forfattere der deler gratis bøger ud, skuespillere der læser højt på gader og stræder og boghandlere og supermarkeder der sætter fokus på gode børne- og ungdomsbøger.
Følg med på Ordet Fangers hjemmeside.

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...