Ordet Fanger

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

12 december, 2012

Læs opfordringen til at deltage i Ordet Fanger 2013

Bag "Ordet Fanger" står en gruppe af private og offentlige personer, der i det daglige beskæftiger sig med læsning og læring under en eller anden form. De har skabt et netværk af biblioteker, forlag skolebiblioteker, forfattere, forskere, skolelærere, boghandler, videncentre og dagligvarehandel, og målet er at skabe den største og stærkeste indsats for læsning i danmarkshistorien.
Se den lange liste af partnere i projektet.

Gennem tre år, fra maj 2011 til maj 2014, vil skoler, daginstitutioner, biblioteker, forlag, butikker, etc., over hele landet, være en del af Ordet Fanger. Det gør Ordet Fanger til Danmarks største læseprojekt nogensinde. Udover alle samarbejdspartnerne, vil en lang række kendte og ukendte danskere, bakke op om projektet.

Det sker gennem en lang række tiltag og events. Det kan være alt fra en læsekonkurrence på det lokale bibliotek, forfattere der deler gratis bøger ud, skuespillere der læser højt på gader og stræder og boghandlere og supermarkeder der sætter fokus på gode børne- og ungdomsbøger.
Følg med på Ordet Fangers hjemmeside.

Nyt formandskab i Danmarks Biblioteksforening

Danmarks Biblioteksforenings nyvalgte formandskab: faglig næstfmd. Annette Wolgehagen Godt (tv.), formand Paw Østergaard Jensen (A), politisk næstfmd. Claus Mørkbak Højrup ...

Udstilling på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2022

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde den 21. og 22. april 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center. På Topmødet mødes folketingsmedlemmer, ...