Super tilbud til biblioteksansatte og personlige DB medlemmer

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

11 februar, 2013

Har du lyst til at deltage på DBs årsmøde 2013, og er du ansat på et folkebibliotek i en af DBs medlemskommuner, eller er du personligt medlem af DB, så har vi helt særligt tilbud til dig, hvis du aldrig har deltaget på foreningens årsmøde før.

Deltag på Danmarks Biblioteksforenings årsmøde i Bella Centret i København den 13. og 14. marts til kun halv pris!
Tilmeld dig årsmødet til kun kr. 1.845,- (normalpris kr. 3.695,-), hvis det er første gang du deltager på årsmødet. Tilbuddet for førstegangs deltagere gælder til og med den 28. februar 2013. Prisen er uden hotel og ex. moms.

Hotel tilbud
Samtidig har vi sænket prisen på overnatning, så DB betaler morgenmaden på CabInn Metro, hvis du bestiller dette hotel sammen med tilmeldingen til årsmødet.

Danmarks Biblioteksforening håber med dette særlige tilbud at give endnu flere biblioteksansatte og medlemmer af foreningen mulighed for at deltage på årets største bibliotekskonference.

Udfyld tilmeldingsblanketten

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...