Udstilling på Bibliotekspolitisk Topmøde 2017

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

9 november, 2016

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde fra den 30. – 31. marts 2017 i Slagelse på Comwell Korsør

På topmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til politiske og faglige debatter, networking og festligt samvær. Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.

Udover topmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.

Alle kaffe/te- og frokostpauser afvikles i udstillingsområdet.

Da vi løbende arbejder med at udvikle topmødet, og gerne vil skabe en særlig opmærksomhed omkring udstillingsområdet, og de produkter der vises frem, har vi et særtilbud til jer som udstillere, hvis I samtidig med booking af stand bestiller en helsidesannonce i DB nr. 2/2017.

Særtilbud 2017
1 stand incl. en helside annonce i ”Danmarks Biblioteker” 2/17 kr. 17.000 ex. moms.
Pris for 1 stand uden annonce kr. 12.500 ex. moms.
Ønskes annoncering i flere numre, så send en e-mail til Jeanette Fog Vogelius på db@db.dk, som vil lave et godt tilbud til jer.

Prisen er inkl. forplejning for to personer pr. lejet stand torsdag og fredag (festaftenen bestilles og betales separat).

Leje af en stand inkluderer standopbygning af stand på 6 m2 med 1, 2 eller 3 åbne sider alt efter placering, frise på alle stande (alt efter antal åbne sider), 3 spots på hver frise, 1 x 3-stik stikdåse samt firmanavn i sort folie, adgang til trådløst wifi samt skiltefrise (uden logo)

Giv besked på db@db.dk om hvilken/hvilke stand/stande I ønsker. Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv gerne flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.

Denne indbydelse kan også ses på www.db.dk/stande2017 hvor du kan du se hvordan standende bliver placeret, hvilke stande der stadig er ledige samt priserne på standene.
Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

National indsats skal øge læselysten hos børn og unge

Som tidligere anbefalet i oplægget til en ny læsekultur fra den brede læsekoalition med medlemmer fra både den pædagogiske verden samt bog- og kulturbranchen, som Danmarks ...

Tre centrale pointer fra “Verdens Bedste Løsninger LIVE”

Hvem er de unge? Hvordan får vi fat i dem? Og hvad siger de selv? Med henblik på at sætte de unge på verdensmålsdagsordenen var det nogle af de spørgsmål, der blev taget ...