Velkommen til det nye db.dk

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

30 juni, 2022

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op i de mange menuer og indgange, som var på den gamle side.

Der er fortsat adgang til rigtig mange oplysninger, nyheder, undersøgelser, magasiner og andet godt her på den nye side.
Med den nye side har vi prioriteret enkelheden og skruet ned for den overflod af informationer, som man blev mødt af, især på forsiden af den gamle hjemmeside.

Vi vil på den nye side gøre mere ud af at tematisere aktuelle emner, sætte fokus på events og andet som sker i branchen netop nu, men den vil også stadig rumme en masse guld fra tidligere år. Kulturmagasinet Danmarks Biblioteker er naturligvis stadig tilgængeligt, både med alle artikler som fritekst og i pdf-udgaver, ligesom undersøgelser, medlemsstof og andre relevante områder vil være tilgængelige.

Vi har arbejdet hårdt på at få hjemmesiden gjort klar, men som det er, når store mængder tekst, billeder og filer skal flyttes og præsenteres på nye måder, så er der givetvis stadig steder på den nye hjemmeside, som endnu mangler lidt finish. Støder du ind i sider, hvor noget ikke er som det skal være, er du meget velkommen til at sende link til disse sider til webmaster@db.dk, så vi kan få ordnet det hurtigst muligt.

Velkommen til. Kig dig omkring – vi håber du synes om de nye omgivelser!

Nye medlemmer valgt til DBs Repræsentantskab

Danmarks Biblioteksforening afholdte ordinært valg til foreningens repræsentantskab i januar og februar 2022. Efterfølgende blev enkelte pladser i repræsentantskabet ...

DB afholder suppleringsvalg til repræsentantskabet og indkalder hermed kandidater