Velkommen til det nye db.dk

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

30 juni, 2022

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op i de mange menuer og indgange, som var på den gamle side.

Der er fortsat adgang til rigtig mange oplysninger, nyheder, undersøgelser, magasiner og andet godt her på den nye side.
Med den nye side har vi prioriteret enkelheden og skruet ned for den overflod af informationer, som man blev mødt af, især på forsiden af den gamle hjemmeside.

Vi vil på den nye side gøre mere ud af at tematisere aktuelle emner, sætte fokus på events og andet som sker i branchen netop nu, men den vil også stadig rumme en masse guld fra tidligere år. Kulturmagasinet Danmarks Biblioteker er naturligvis stadig tilgængeligt, både med alle artikler som fritekst og i pdf-udgaver, ligesom undersøgelser, medlemsstof og andre relevante områder vil være tilgængelige.

Vi har arbejdet hårdt på at få hjemmesiden gjort klar, men som det er, når store mængder tekst, billeder og filer skal flyttes og præsenteres på nye måder, så er der givetvis stadig steder på den nye hjemmeside, som endnu mangler lidt finish. Støder du ind i sider, hvor noget ikke er som det skal være, er du meget velkommen til at sende link til disse sider til webmaster@db.dk, så vi kan få ordnet det hurtigst muligt.

Velkommen til. Kig dig omkring – vi håber du synes om de nye omgivelser!

Inspiration til biblioteksdebat

BIBLIOTEKET I SAMFUNDETS TJENESTE – hvordan udvikler vi bibliotekernes fulde potentialer? Hvordan mener du, biblioteket skal udvikle sig? Folkebibliotekerne har muligheden ...

Udstilling på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2022

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde den 21. og 22. april 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center. På Topmødet mødes folketingsmedlemmer, ...