Udstiller på DBs årsmøde 2013?

På DBs årsmøde mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til generalforsamling, faglige og politiske diskussioner, arrangementer og festligt samvær.

Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.

Udover årsmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet. Alle kaffe- og frokostpauser afholdes i udstillingsområdet.

Udstilling i Bella Center
» Se placering og priser på årsmødets stande.
Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Klik for større billedePrisen er inkl. forplejning for to personer onsdag og torsdag (festaften bestilles og betales separat), og inkluderer desuden en opbygget stand, 2 spots, 1,3 kW strømtilslutning, adgang til bredbånd (trådløst/kablet?), skiltefrise til firmaets navn/logo, monteret øverst på standens front.

Bestilling af stande sker til Danmarks Biblioteksforening på db@db.dk, med oplysning om hvilken/hvilke stande I ønsker. Standene fordeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.

Bestilling af tryk/logo til skiltefriser, samt yderligere bestillinger herunder evt. leje af tæpper, borde og stole, AV-udstyr eller aftaler om flere installationer skal ske ved direkte henvendelse til Bella Centret; Karina Bay, på telefon 32 47 23 37 eller mail kba@bellacenter.dk.

Har du spørgsmål om udstillingsområdet eller årsmødet generelt, kontakt da Jeanette Fog Vogelius på jfv@db.dk