Udstiller på DBs årsmøde 2014

På årsmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstu-derende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til generalforsamling, faglige arrangementer og festligt samvær.

Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.

Udover årsmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.
Udstillingerne placeres i Hal 3, hvor der også vil være kaffe/te og frokostpauser.

Udstilling i DGI-Huset i Vejle
» Se placering og priser på årsmødets stande.
Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er inkl. forplejning for to personer torsdag og fredag (festaftenen bestilles og betales separat).
Leje af en stand inkluderer: Standopbygning (vægge til nabo/bagvæg), 2 halogen spot á 150w pr. stand incl. forbrug, adgang til trådløst wi-fi, skiltefrise (uden logo) med standard skrift Helvetica grå, monteret øverst på standens front. Der er tæppe på i hele udstillingsområdet.

Yderligere bestillinger herunder evt. leje af borde og stole eller aftaler om flere installationer skal ske ved direkte henvendelse til Nord-Fair, Bent Strøm; mobil 2142 8244; bent@nord-fair.dk. Ved leje af AV-udstyr henviser Nord-fair til en samarbejdspartner.

Vi beder Dem venligst give besked til Danmarks Biblioteksforening på db@db.dk, om hvilken stand I ønsker. Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.