Udstiller på DBs årsmøde 2015

På årsmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til generalforsamling, faglige arrangementer og festligt samvær.

Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.

Udover årsmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.

Udstillingerne placeres i kongresfoyer/kongressal II (lige indenfor hovedindgangen), hvor der også vil være kaffe/te og frokostpauser.
Se oversigten og priser på ledige stande på db.dk/stande2015. Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er inkl. forplejning for to personer pr. lejet stand torsdag og fredag (festaftenen bestilles og betales separat). Leje af en stand inkluderer: Standopbygning (vægge til nabo/bagvæg), strømstik med 2300w/10 amp/230V i 3’er stik i hjørnet af standen, 3 spot á 225w pr. stand incl. forbrug, adgang til trådløst wifi, skiltefrise (uden logo)

Leje af f.eks. borde og stole kan bestilles via Compass Fairs hjemmeside på www.dinstand.dk; vælg messe ”Danmarks Biblioteksforening”.
Spørgsmål til AV-udstyr og andet kan ske ved direkte henvendelse til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Anna Taul telefon 8936 2043; anna.taul@radissonblu.com

Vi beder Dem venligst give besked til Danmarks Biblioteksforening pr. mail db@db.dk, om hvilken stand I ønsker. Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2025

Afholdes på Kulturhotellet / Højhuset i Herning den 24. og 25. april 2025. Flere oplysninger følger

Kulturpolitik, sammenhængskraft og bibliotekernes potentiale

Din festmenu på Det Bibliotekspolitiske Topmøde

Kære topmødedeltager. Vi glæder os til at byde dig velkommen til 2 dages topmøde i Sønderborg den 11. og 12. april 2024. Som afslutning på første dags program inviterer vi ...

OPEN CALL TIL KULTURENS PLADS

Kulturens Plads på Folkemøde 2024

Kulturens stemme på Folkemødet bliver stærkere, når Dansk Kulturliv igen skaber Kulturens Plads som rammen om kulturdebatten på Folkemødet på Bornholm og i ...

tester

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024

Kultur i en krisetid Demokratikrise?Vær med og mød Clement Kjersgaard, som tager os med ind i de næste 25 års historie og ser nærmere på om vi står overfor en egentlig ...

Bliv medlem af Danmarks Biblioteksforening