Udstilling på Bibliotekspolitisk Topmøde 2016

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde fra den 14. – 15. april 2016 i Forum Horsens.

På topmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til politiske og faglige arrangementer, networking og festligt samvær.

Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.
Udover topmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.

Udstillingerne placeres i Hal 2 som ligger ved siden af både plenumsalen og hovedindgangen. Alle kaffe/te og frokostpauser afvikles i udstillingsområdet.

www.db.dk/stande2016 kan du se standoversigt og priser.

SÆRTILBUD
Vi giver i år alle udstillere et særtilbud på annoncering i DBs kulturmagasin "Danmarks Biblioteker" nr. 2/2016, hvis annoncen bestilles samtidig med booking af standen. Derfor er der to priser på standleje i 2016. Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

1 stand og samtidig bestilling af helside i ”Danmarks Biblioteker” 2/16 kr. 17.000,- (én annonce pr. firma).
1 stand uden annonce i "Danmarks Biblioteker" kr. 12.500,-
Priserne er angivet ex. moms.

DB arbejder løbende med at udvikle Topmødet, og vil gerne skabe ekstra opmærksomhed om udstillingsområdet og de produkter der vises frem. Derfor har vi et særtilbud til jer som udstillere; hvis I samtidig med booking af standen bestiller en helsides annonce i "Danmarks Biblioteker" nr. 2/2016, giver vi særrabat på denne annonce (max én pr. firma). Ønskes annoncering i flere nr. send venligst en e-mail til Jeanette Fog Vogelius på db@db.dk, som vil lave et godt tilbud til jer.

I begge priser er inkluderet forplejning for to personer pr. lejet stand torsdag og fredag (festaftenen bestilles og betales separat). Leje af en stand inkluderer standopbygning (vægge til nabo/bagvæg), strøm (1 stk. 3 stiks dåse; 230v/500w), 1 spot pr. 3 m2, fri WIFI, skiltefrise (uden logo)

Giv besked til Danmarks Biblioteksforening på db@db.dk, om hvilken stand(e) I ønsker.
Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.

Leje af udstyr kan bestilles hos Forum Horsens fra denne side.
Her finder I nederst et link for udstillere, hvor der kan bestilles. Log ind med kodeordet BIB2016

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2025

Afholdes på Kulturhotellet / Højhuset i Herning den 24. og 25. april 2025. Flere oplysninger følger

Kulturpolitik, sammenhængskraft og bibliotekernes potentiale

Din festmenu på Det Bibliotekspolitiske Topmøde

Kære topmødedeltager. Vi glæder os til at byde dig velkommen til 2 dages topmøde i Sønderborg den 11. og 12. april 2024. Som afslutning på første dags program inviterer vi ...

OPEN CALL TIL KULTURENS PLADS

Kulturens Plads på Folkemøde 2024

Kulturens stemme på Folkemødet bliver stærkere, når Dansk Kulturliv igen skaber Kulturens Plads som rammen om kulturdebatten på Folkemødet på Bornholm og i ...

tester

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024

Kultur i en krisetid Demokratikrise?Vær med og mød Clement Kjersgaard, som tager os med ind i de næste 25 års historie og ser nærmere på om vi står overfor en egentlig ...

Bliv medlem af Danmarks Biblioteksforening