Tilmelding til Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2022 åbner i denne uge

Skrevet af

12. januar, 2022

Kulturens betydning
En national kulturpolitik med store kommunale perspektiver

Topmødet sætter fokus på kulturens betydning for både det enkelte menneske, for fællesskabet lokalt og for hele samfundets udvikling.

At tænke i kultur og biblioteker er, som det sidste par år med pandemi og covid-19 nedlukninger har understreget, en regulær velfærdsopgave.

Mød bl.a. Lea Korsgaard, som sammen med andre eksperter er inviteret ligesom kulturministeren, borgmestre og kulturudvalgsformænd til forskellige debatter om kulturens potentiale i kommunernes udvikling.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og deltag i debatten på Det Bibliotekspolitiske Topmøde.
Landets største netværksmøde for kommunale kulturpolitikere, biblioteksfolk og centrale aktører.

Tilmelding til Topmødet åbner senere på ugen.

Bliv udstiller på det Bibliotekspolitiske Topmøde 2022

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 24. og 25. april 2025

Sæt kryds i kalenderen ved den 24. og 25. april 2025, hvor Det Bibliotekspolitiske Topmøde indtager kulturhotellet HØJHUSET i Herning.

Tilbageblik på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024

Oplæg, billeder og videoer, og alt muligt andet fra Topmødet, er nu tilgængeligt på Topmødets hjemmeside.

Kultur som løsning i en krisetid

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024 sætter fokus på hvordan kultur og biblioteker er med til at skabe trivsel, bæredygtig udvikling og få flere til at tage del i demokratiet.

Trendspottere 2024

Deltagerne på det Bibliotekspolitiske Topmøde får mulighed for på allernærmeste hold at se nærmere på aktuelle trendspottende projekter fra landets biblioteker.

Sådan styrker vi danske børns læseevner

Vi har en regulær læsekrise, er budskabet fra Simon Skov Fougt, som på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024 giver et grundigt indblik i hvorfor (fanden) de unge ikke læser.

Trendspottere på Topmødet

På Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2024 er der igen mulighed for at blive inspireret og få gode ideer med hjem, når årets Trendspottere præsenterer spændende projekter fra ...

Forsker: Derfor er udlån ikke bibliotekets vigtigste opgave

“Danmark har brug for bibliotekerne. Og vi har brug for, at de udvikler sig, så de stadig er relevante. Det vigtigste er ikke længere at udlåne bøger.” Sådan ...

Skal din kommune være vært for Det Bibliotekspolitiske Topmøde?

Det Bibliotekspolitiske Topmøde afholdes hvert år et nyt sted i Danmark. I de senere år har mødet tiltrukket mellem 400 og 500 politikere og fagfolk fra hele landet, som ...