Udstilling på Bibliotekspolitisk Topmøde 2018

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

25 oktober, 2017

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde den 12. og 13. april 2018 i MCH Herning kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning.

På topmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til politiske og faglige debatter, networking og festligt samvær.

Nye politikere
Vær med til årets største biblioteksarrangement, hvor I får mulighed for at møde kommunalvalgets nyvalgte kulturpolitikere, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne.

Udover topmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet. Alle kaffe/te- og frokostpauser afvikles i udstillingsområdet (Koncertsalen).

Da vi løbende arbejder med at udvikle topmødet, og gerne vil skabe en særlig opmærksomhed omkring udstillingsområdet, og de produkter der vises frem, har vi igen i år et særtilbud til jer som udstillere, hvis I samtidig med booking af stand bestiller en helsidesannonce i DB nr. 2/2018.

Særtilbud 2018
1 stand incl. en helside annonce i ”Danmarks Biblioteker” 2/18 kr. 17.000 ex. moms.

Pris for 1 stand uden annonce kr. 12.500 ex. moms.

Ønskes annoncering i flere numre, så send en e-mail til Jeanette Fog Vogelius på db@db.dk, som vil lave et godt tilbud til jer.

Prisen er inkl. forplejning for to personer pr. lejet stand torsdag og fredag (festaftenen bestilles og betales separat).
Leje af en stand inkluderer stand opbygning 2 åbne og 2 lukkede sider (vægge til nabo-/bagvæg), 1 stk. 230v stik, 2 spots pr. stand, adgang til trådløst wifi samt skiltning på standen (u/logo).

Giv besked på db@db.dk om hvilken stand I ønsker. Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv gerne flere prioriteter, da den/de ønskede stande allerede kan være reserveret.

www.db.dk/stande2018 kan du se hvordan standende bliver placeret, hvilke stande der stadig er ledige samt priserne på standene. Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...