Udstilling på Bibliotekspolitisk Topmøde 2020

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

24 oktober, 2019

Danmarks Biblioteksforening afholder Bibliotekspolitisk Topmøde den 16. og 17. april 2020 på Alsion i Sønderborg. Bliv udstiller på årets største biblioteksarrangement, hvor I får en enestående mulighed for at møde politikerne, som er ansvarlige for udviklingen af fremtidens folkebibliotek.

På Topmødet mødes folketingsmedlemmer, kulturpolitikere, biblioteksansatte, bibliotekarstuderende og repræsentanter for kulturelle institutioner fra hele landet til politiske og faglige debatter, networking og festligt samvær. Kom og vis jeres primære målgrupper hvad jeres virksomhed kan tilbyde bibliotekerne og kommunen.

Udover topmødedeltagerne indbydes biblioteksansatte fra hele landet til gratis at besøge udstillingsområdet.
Alle kaffe/te- og frokostpauser afvikles i udstillingsområdet.

Annoncetilbud til udstillere på topmøde 2020
Da vi gerne vil skabe en særlig opmærksomhed omkring udstillingsområdet, og de produkter der vises frem, har vi et specielt tilbud til jer som udstillere, hvis I samtidig med booking af stand bestiller en helsidesannonce i DB nr. 2/2020.

1 stand incl. en helsides annonce i ”Danmarks Biblioteker” nr. 2/2020 kr. 15.000 ex. moms.
Pris for 1 stand uden annonce kr. 12.500 ex. moms.
Ønskes annoncering i flere numre, så send en mail til db@db.dk, og få et godt tilbud.

Prisen er inkl. forplejning for to personer pr. lejet stand torsdag og fredag. Hvis I ønsker at deltage i festmiddagen, bestilles og betales den separat ifm. tilmelding af deltagere og hotelbooking.

Alle stande er 6 m2 (3 meter brede og 2 meter dybe), undtagen stand nr. 6, som er 2×2 meter, og standene 9 og 10, som er 2×2,5 m.

Leje af en stand inkluderer opsætning med 1, 2 eller 3 åbne sider alt efter placering, frise på standen med firmanavn i sort folie (uden logo) (alt efter antal åbne sider), 3 spots på hver frise, 1 x 3-stik stikdåse og adgang til wifi.

Book den/de ønskede stande på db@db.dk. Standene tildeles i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne, så vær hurtig og angiv gerne flere prioriteter, da den ønskede stand allerede kan være reserveret.

Se hvordan standende bliver placeret, hvilke stande der stadig er ledige samt priserne på standene. Standene udlejes efter først-til-mølle-princippet.

Velkommen til det nye db.dk

Danmarks Biblioteksforenings hjemmeside har fået nyt udseende og en mere enkel struktur. Efter ca. 10 år med den gamle side, har vi frisket designet op, og ikke mindst ryddet op ...

Rammerne på plads for Kulturens Analyseinstitut

Regeringen og aftalepartierne bag finansloven for 2022 er blevet enige om rammerne for et nyt Kulturens Analyseinstitut. Instituttet skal ligge i Roskilde og skal sørge for nye ...