Deltag på IFLA 2012

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

3 januar, 2012

Har du eller din institution gang i ny udvikling, som kunne være af interesse for et bredere og international biblioteksforum? Så skulle du/I overveje at holde et oplæg på en de mange sessioner på årets IFLA kongres eller på en af årets forkonferencer. Dette års konference finder sted i dagene 11-17. august 2012 i Helsinki, Finland. Og forkonferencer rundt omkring i ugen inden.

Oplæg til sessioner
Er du interesseret, så læg mærke til diverse Call’s, som udsendes p.t. via IFLA mange maillister, og send dit forslag om oplæg, så det evt. kan komme i betragtning. Oplæg vælges af de enkelte IFLA fagsektioners komitémedlemmer. Se oversigten over diverse sektioners calls på: http://conference.ifla.org/ifla78/calls-for-papers.

Oplæg til forkonferencer
En oversigt over forkonferencerne og deres forskellige frister for indsendelse af forslag til oplæg på: http://conference.ifla.org/ifla78/calls-for-papers-satellite. Send mail til de relevante kontaktpersoner. Eksempler på calls kan ses på IFLA's Library Services to People with Special Needs Satellite Program: Call for papers:"The Homeless and the Libraries – the Right to Information and Knowledge For All"´eller på Libraries for Children and Young Adults Section: Libraries for Young People: Breaking through Boundaries.

Deltag med en poster
En poster er en megaplakat, der informerer om et projekt eller lignende. Frist for indsendelse af posterforslag er 9. marts 2012. Se retningslinjer for posters på http://conference.ifla.org/ifla78/call-for-poster-sessions.

Bemærk at oplægsholdere og poster-udstillere skal være tilmeldt IFLA som deltagere og skal selv dække alle evt. hotel- og rejseudgifter.
Information, tilmelding og foreløbig programoversigt for IFLA 2012 ses på: http://conference.ifla.org/ifla78/programme .

IFLA WLIC 2020 er aflyst

IFLA World Library and Information Congress 2020 i august i Dublin er blevet aflyst pga. coronakrisen. Dublin bliver i stedet værtsby i 2022. Forberedelserne til næste års IFLA ...

Skal du til IFLA for første gang – gratis?

Har du aldrig været på IFLAs årlige kongres tidligere, har du måske nu en chance for at komme med, næsten gratis. IFLA tilbyder nemlig, takket være støtte fra MyCEB, at ...