Bibliotekerne på Kulturmødet Mors 2022

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

16 august, 2022

De danske folkebiblioteker deltager på Kulturmødet Mors, og har igen i år deres egen scene, som ligger på KulturPladsen.

Bag scenen står FKI, BCF, Biblioteks- og kulturforening Midtjylland, bibliotekerne i region Nordjylland, Aalborg Centralbibliotek og Danmarks Biblioteksforening.

Hele programmet for Kulturmødet kan ses her. Find bibliotekernes arrangementer ved i søgefeltet på siden at skrive ‘bibliotek’ – eller download en oversigt som pdf lige her eller ved at klikke på billedet herunder..

Ved siden af bibliotekernes mange arrangementer deltager Danmarks Biblioteksforenings direktør Michel Steen-Hansen også i følgende to events:

Fremtidens kulturinstitution har blikket rettet mod publikum

Vi tegner kulturpolitikken

HUSK også at komme forbi bibliotekernes, når de torsdag den 25. august kl. 17:00 inviterer til ‘Bibliotek, bobler og politik‘ – hvor du både kan møde biblioteksfolk og politikere på Kulturmødet.

Vi ses på Kulturmødet Mors den 25. til 27. august 2022

Højdepunkter på Kulturmødet Mors

Kulturmødet er som altid spækket med arrangementer. Derfor har vi udvalgt nogle af de debatter og samtaler, der er særligt interessante for biblioteker og kulturarbejdere. ...

Bibliotekerne bringer kulturmødet til borgerne i 15 kommuner

Årets Kulturmøde er gået digitalt, men rundt i landet er der mulighed for at samles i små, lokale fællesskaber og diskutere og samtale om kulturen. En række af landets ...