Kulturmødet Mors går digitalt

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

12 august, 2020

Kulturmødet lader sig ikke kue og afholdes i år digitalt i dagene 20.-22. august 2020. De tre dage bliver fyldt med spændende samtaler, debatter og podcast, der bliver streamet til lokale arrangementer over hele landet.

Tag fx en digital smuttur forbi Danmarks Biblioteksforenings Facebook-side fredag d. 21. august kl. 15-16. Her sender vi live fra vores debat med bl.a. næstformand i Folketingets kulturudvalg Henrik Møller​ (A), konservatives kulturordfører Birgitte Bergman​ (c), forfatter og eksminister Merete Riisager, forlagsdirektør Morten Hesseldahl, forfatter Merete Pryds Helle​, forsker Thomas Illum Hansen​  om bogens magi og kulturpolitikkens potentiale. 

En række af landets biblioteker har valgt at arrangere lokale debatter og arrangementer, kulturinteresserede borgere kan deltage i:

Dragør
Aalborg
Aabenraa
Tønder
Varde
Skive
Horsens
Brønderslev
Svendborg
Aarhus
Morsø
Hjørring
Silkeborg
– Herning

Det officielle program kan ses på Kulturmødets hjemmeside.

Bibliotekerne på Kulturmødet Mors 2022

De danske folkebiblioteker deltager på Kulturmødet Mors, og har igen i år deres egen scene, som ligger på KulturPladsen. Bag scenen står FKI, BCF, Biblioteks- og ...

Højdepunkter på Kulturmødet Mors

Kulturmødet er som altid spækket med arrangementer. Derfor har vi udvalgt nogle af de debatter og samtaler, der er særligt interessante for biblioteker og kulturarbejdere. ...