Læser I med udsatte børn og unge?

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

8 marts, 2023

Projekt Læs for Livet vil gerne i kontakt med biblioteker/bibliotekarer, der har lavet samarbejder med institutioner for anbragte børn og unge, behandlingsskoler eller andre steder for udsatte børn og unge. Det kan også være med almindelige institutioner, som børnehaver, i belastede områder – og som altså også har udsatte børn som målgruppe.

De vil nemlig meget gerne trække på bibliotekarernes erfaringer i forbindelse og invitere folkebibliotekarer til at løfte læsningen yderligere på de institutioner, som Læs for Livet kommer ud til. 

Kender du sådanne biblioteker eller bibliotekarer, eller er det ligefrem digselv, så skriv om det i en mail som du sender til db@db.dk. Så samler vi op og deler allere jeres inputs med Læs for livet.

Nu over 5000 ukrainske bøger til udlån

Det Kgl. Bibliotek besluttede i april 2022 at påbegynde udlån af ukrainske bøger til folkebibliotekerne gennem abonnementsordningen. De første 1.000 børnebøger på ...

Read Hour kommer til Danmark

Read Hour er et internationalt brand, som fejrer læsning i rigtigt mange lande rundt omkring i verden. I vores nabolande fejres Read Hour på FN’s læsedag den 8. september med ...