Læser I med udsatte børn og unge?

Skrevet af

Danmarks Biblioteksforening

8 marts, 2023

Projekt Læs for Livet vil gerne i kontakt med biblioteker/bibliotekarer, der har lavet samarbejder med institutioner for anbragte børn og unge, behandlingsskoler eller andre steder for udsatte børn og unge. Det kan også være med almindelige institutioner, som børnehaver, i belastede områder – og som altså også har udsatte børn som målgruppe.

De vil nemlig meget gerne trække på bibliotekarernes erfaringer i forbindelse og invitere folkebibliotekarer til at løfte læsningen yderligere på de institutioner, som Læs for Livet kommer ud til. 

Kender du sådanne biblioteker eller bibliotekarer, eller er det ligefrem digselv, så skriv om det i en mail som du sender til db@db.dk. Så samler vi op og deler allere jeres inputs med Læs for livet.

Tiktok er ikke et litterært mirakelmiddel

For snart halvandet år siden blev det klart, at boganbefalinger under hashtagget #BookTok havde og har held med at få fat i også unge danske læsere på det ...

Digitaliseringen af bogmarkedet tager til

Årsrapporten for 2022 fra Kulturministeriets bogpanel viser, at e-bøger og lydbøger er i vækst, uanset om man ser på produktion, distribution eller forbrug. Fra 2020 til 2021 ...